Πολιτική

Ληξουριώτικες Δημοτικές Εκλογές 1964-1967 και μετά το 1974

121views

Ληξουριώτικες   Δημοτικές   Εκλογές

1964-1967  και μετά το 1974

Αγαπητοί μου  φίλες και φίλοι

Θέλοντας  να σας τιμήσω κι εγώ με τη σειρά μου, που δείξατε  στο πρόσωπό μου, μια ζεστή και εγκάρδια επικοινωνία,  σας δημοσιοποιώ  ως αντίδωρο,  τέσσερα σπάνια  μονόφυλλα της δημαρχίας του Σπύρου Αντωνέλλου, (το ένα  μονόφυλλο είναι ακριβώς μετά την 7χρονη χούντα) που δείχνουν τον τρόπο και τη δράση, που ο τότε  Συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑ» του  αξιόλογου Δημάρχου, εκλέχτηκε δυναμικά, υπηρετώντας το Ληξούρι από το 1964 έως το 1967.  Ο συνδυασμός του Σπύρου Αντωνέλλου προσπάθησε  μετά το 1974, να αναλάβει το δημοτικό θώκο, αλλά υπερίσχυσε  άλλος συνδυασμός. Το μονόφυλλο μαρτυρεί την οικονομική κατάσταση του  τότε Δήμου,  που  ήταν χρεωμένος από τα πολλά δάνεια.

Η προβολή του υλικού  αυτού έχει σκοπό, να υπηρετήσει με σεβασμό τη μνήμη και  πρωτίστως να φανερώσει το ήθος και την αξιοπρέπεια  του Πολιτικού Άνδρα. ΉΘΟΣ που πρέπει να γίνεται δίδαγμα στους μετέχοντες στα κοινά ενός τόπου.

Δεχτείτε ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες για την επικοινωνία μας, η οποία μου δίνει τη δύναμη και την πεποίθηση να συνεχίσω με τη δική σας στήριξη, για καλύτερες μέρες στο Δήμο μας, προσπαθώντας πάντα για ένα δημιουργικό και ευοίωνο πολιτιστικό μέλλον.

 

Με στόχο τη νίκη  της παράταξής μας

« Δύναμη  Αξιοπιστίας και Προόδου »

ΜΕ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ

ψηφίζοντας για το καλό του τόπου μας

Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.