ΚοινωνίαΠολιτική

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω Έναρξης Εκτέλεσης Εργασιών στην πόλη του Αργοστολίου-Λεωφ Βεργωτή και Δεβοσέτου

75views

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Οδών λόγω Έναρξης Εκτέλεσης Εργασιών

στην πόλη του Αργοστολίου στα πλαίσια Υλοποίησης του Έργου:

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ–ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗΣ & ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Λόγω της έναρξης της εκτέλεσης των εργασιών του έργου: «Βελτίωση Αστικού Περιβάλλοντος Πόλεως Αργοστολίου – Ασφαλτοστρώσεις Οδών» θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι για αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί προσωρινός ολικός ή ανά κατεύθυνση αποκλεισμός της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στις οδούς, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Συγκεκριμένα οι εργασίες φρεζαρίσματος-ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω διαδρομές με την ακόλουθη χρονική σειρά:

  • ΛΕΩΦ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΡΓΩΤΗ: Θα εκτελεστούν εργασίες με αποκλεισμό της κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση στο τµήµα της οδού από Χ.Θ. 0+910 (συμβολή µε την οδό ∆εβοσέτου-Φανάρια) έως την Χ.Θ. 1+540 (περιοχή Λαϊκών Κατοικιών).
  • Ο∆ΟΣ ∆ΕΒΟΣΕΤΟΥ: Θα εκτελεστούν εργασίες με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού από Χ.Θ. 0+075 έως την Λεωφόρο Βεργωτή και με αποκλεισμό της κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση στο τμήμα της οδού από την Λεωφόρο Βεργωτή έως την Χ.Θ. 0+405 (εκκλησία της Παναγίας της Σισσιώτισσας).

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.