Πολιτισμός

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς με την κεντρική Παρέλαση του Καρναβαλιού την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

202views

Κεντρική Παρέλαση του Καρναβαλιού

 

Κορυφώνονται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες στον Δήμο Αργοστολίου με την Κεντρική Παρέλαση του Καρναβαλιού.

Στις 3.00μ.μ. ξεκινά η μεγάλη παρέλαση με τον Βασιλιά Καρνάβαλο και όλα τα καρναβαλικά Γκρουπ, με αφετηρία μπροστά από το Δικαστήριο, διασχίζοντας το πεζόδρομο Βαλλιάνου, Πλατεία, θα καταλήξει στο τέλος του πεζόδρομου Ριζοσπαστών στην οδό Ιωσήφ Μομφεράτου και ξανά επιστροφή στην πλατεία.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν o ραδιοφωνικός παραγωγός του SFERA 102,2 Παναγής Τζωρτζάτος, η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη και ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος.

Την παρέλαση θα ανοίξουν, γκρουπ με Βραζιλιάνες χορεύτριες, μαζορέτες, οι σύλλογοι του νησιού που θα σκορπίσουν χρώματα, μουσική, κέφι και πολύ τρέλα στην καρδιά της πόλης, σε καρναβαλικούς ρυθμούς από τον DJ Μάκη Κλωνή, καλωσορίζοντας άρματα, μασκαράτες, μικρούς & μεγάλους καρναβαλιστές.

Στην Αποκριάτικη Παρέλαση συμμετέχει η ομάδα θεάτρου δρόμου «Theatro-Theama», με performer (ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παλιάτσους, εντυπωσιακές φουσκωτές κινούμενες φιγούρες), που θα μας οδηγήσουν στο αποκορύφωμα της φετινής Αποκριάς, ενώ το κέφι θα απογειωθεί μετά την παρέλαση με τη γνωστή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη & Βραζιλιάνικη σάμπα.

Ελάτε να διασκεδάσουμε στην Πλατεία Βαλλιάνου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς!!!

Συνδιοργάνωση Δήμος Αργοστολίου, Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.