Πολιτική

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Παπαδάτου για το δήμο Αργοστολίου –Σε δύο εβδομάδες οι τελικές του αποφάσεις [ηχητικό]

177views

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου εξέφρασε μεταξύ άλλων ο γνωστός Κεφαλλονίτης, τ. πολιτευτής της ΝΔ Παύλος Παπαδάτος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνια Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Παπαδάτος πραγματοποίησε ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον οποίο κάλεσε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

Σε ερώτηση αναφορικά με πιθανή συνεργασία με τον τέως δήμαρχο Κεφαλονιάς και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Αργοστολίου Αλέξανδρο Παρίση ο κ. Παπαδάτος είπε ότι ενώ είχαν μιλήσει και είχαν καταλήξει σε συμφωνία εντούτοις δύο ημέρες αργότερα η συμφωνία φάνηκε να καταλήγει σε ..ναυάγιο!

Παρουσίασε συνοπτικά μέρος του οράματος του για το νησί μας το οποίο επιθυμεί να καταστήσει πολιτιστική πρωτεύουσα, τόσο για την προβολή της πλούσιας ιστορίας και του πολιτισμού του, όσο και για την αξιοποίηση του γεγονότος αυτού ώρες αναπτυξιακό εργαλείο.

Καυτηρίασε το γεγονός ότι έχουν παραμεληθεί από το Δήμο όλοι οι άλλοι τομείς της οικονομίας πλην του τουρισμού, όπως ο πρωτογενής.

Ο κ. Παπαδάτος κλείνοντας είπε ότι είναι σε συνομιλίες και αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση αναφορικά με την κάθοδο του σε δύο εβδομάδες. Εφόσον ανακοινώσει την κάθοδο του τότε αναμένεται να παρουσιάσει και τα πρώτα στελέχη.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπαδάτου στο παρακάτω ηχητικό:

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.