Κοινωνία

Κλείσιμο τμήματος της επαρ. οδού 25 (θέση «Χειμωνικό»)

132views

Κλείσιμο τμήματος της επαρ. οδού 25 (θέση «Χειμωνικό»).

 

ΣΧΕΤ.: Η υπ’ αρ. 30/2023 (ΑΔΑ: ΨΖ3Υ46ΜΤΛΒ-ΛΤΟ) Απόφαση της Αστυνομικής Δ/νσης Κεφαλληνίας

 

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης της υπηρεσίας «Υπηρεσίες ανέλκυσης, απομάκρυνσης και μεταφοράς της μεταλλικής γέφυρας Bailey από τη θέση “Χειμωνικό” μέχρι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και κατόπιν στα πλαίσια κατασκευής της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο νήσου Κεφ/νίας με αποκατάσταση κατά θέσεις οδοστρωμάτων, επιχωμάτων και τεχνικών έργων» για την κατασκευή νέας γέφυρας, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της επαρχ. οδού 25 (στη θέση «Χειμωνικό») για το χρονικό διάστημα από 31-10-2023 έως και 31-5-2024.

 

Η κίνηση των οχημάτων το διάστημα αυτό θα εκτελείται:

Α) Κατεύθυνση Αργοστόλι – Φισκάρδο:

Αργοστόλι – Διασταύρωση Δραπάνου – Διλινάτα – Δρόμος Φάλαρης – Διβαράτα – Φισκάρδο

Β) Κατεύθυνση Ληξούρι – Φισκάρδο:

Ληξούρι – Διασταύρωση Καρδακάτων – Διασταύρωση Δραπάνου – Διλινάτα – Δρόμος Φάλαρης – Διβαράτα – Φισκάρδο.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι ο κύριος του έργου για την κατασκευή της νέας γέφυρας είναι το Υπουργείο ΥΠΟ.ΜΕ/Γ.Γ.Υποδομών και αρχική πρόθεσή του ήταν η έναρξη των εργασιών στις 6-2-2023. Ωστόσο, με παρέμβαση του Αντ/ρχη Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η ημερομηνία αυτή μετατέθηκε, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι χρήστες της οδού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ζητούμε τη συνεργασία και την κατανόηση των χρηστών της οδού και των κατοίκων της περιοχής.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΠΕ ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.