Κοινωνία

Καθυστέρηση έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας & Ιθάκης

45views

Καθυστέρηση έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/2010), Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης.

  2. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Οργανισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Π.Δ. 147 / 27-12-2010) σύμφωνα και με τις τροποποιήσεις αυτού, όπως ισχύουν.

  3. Το Α.Π. 3768/13-10-2022 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

  4. Για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που τυχόν προκύψουν.

Αποφασίζουμε

Τη παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων με ώρα προσέλευσης στις 10:00π.μ. για την Παρασκευή 14.10.2022 για όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ευρίσκονται στα Διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν τα νησιά μας με τις ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.