Κοινωνία

Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας στις επιχειρήσεις των Ιονίων Νήσων για ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και στη Συρία

113views

Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας στις επιχειρήσεις των Ιονίων Νήσων για ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και στη Συρία

Οι εικόνες καταστροφής και πόνου που έρχονται από τις σεισμόπληκτες περιοχές στη νότια Τουρκία και στη βόρεια Συρία μας έχουν συγκλονίσει όλους. Το χτύπημα του εγκέλαδου σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή 15 εκατομμυρίων ανθρώπων, είχε δραματικές συνέπειες με απώλειες σε ανθρώπινες ζωές πρωτίστως αλλά και σε υποδομές που θα κάνουν πολλά χρόνια να επουλωθούν.

Οι έλληνες πάντα στις δύσκολες ώρες δείχνουμε το ανθρώπινό μας πρόσωπο. Και τώρα είναι καθήκον μας να το κάνουμε ξανά. Γι’ αυτό καλούμε τις επιχειρήσεις των Ιονίων Νήσων ώστε να συμβάλλουν δυναμικά στην προσπάθεια αυτή ενισχύοντας με είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία. Η παράδοση μπορεί να γίνει σε φορείς που έχουν αναλάβει την συγκέντρωση.

Μπροστά στις δύσκολες στιγμές ας είμαστε όλοι μια γροθιά!

Γιώργος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.