Πολιτική

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης για τον Πλατύ Γιαλό

212views

Σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης για τον Πλατύ Γιαλό

Επιχειρείται μια σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης των δημοτών για τις ευθύνες του Δήμου για τη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού. Αναφέρεται ότι η παραλία είχε δοθεί για πέντε χρόνια και έληξε η παραχώρησή της τον Αύγουστο του 2021.

Ο κ. Παρίσης δε, μιλάει για καθυστέρηση και για εγκληματική αδιαφορία.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Με το άρθρο 48 του Ν 4484/2017 η διαχείριση του Πλατύ Γιαλού είχε περάσει στην Κτηματική Υπηρεσία και αυτοδίκαια είχε τη λειτουργία της ο Δήμος.

Δεν είχε γίνει ποτέ σύμβαση παραχώρησης ΕΤΑΔ-Δήμου. Ξαφνικά στις 28 Μαρτίου 2023, με τον Ν 5036/2023, η ΕΤΑΔ ανέλαβε τη διαχείριση και τη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού.

Άμεσα ο Δήμος απέστειλε επιστολή προς την ΕΤΑΔ, με ημερομηνία 03-04-2023, ζητώντας την παραχώρηση της παραλίας.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τη διατήρηση του Πλατύ Γιαλού ως «Δημοτική Παραλία» με προσιτές τιμές σε όλους τους λουόμενους.

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.