Πολιτική

“Θεόφιλε μας βλέπουνε”: “Βασίλειο της σκουριάς” το μπαστούνι του Αργοστολίου – Και το Σάββατο έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο!!!

398views

Μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο έρχεται επιτέλους το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Αργοστόλι το Σάββατο 9/4/2022 και “καπάκι” έρχεται και δεύτερο την Τρίτη 12/4/2022. Θα περίμενε κανείς ότι η δημοτική αρχή του Αργοστολίου , που ουσιαστικά ελέγχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Πρόεδρος ο ίδιος ο Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος) , θα είχα κάνει τα πάντα ώστε να είναι όλα έτοιμα και να υπάρχει μια άψογη εικόνα στους χώρους υποδοχής των πρώτων τουριστών πολύ περισσότερο που όλη την προηγούμενη περίοδο λόγω πανδημίας δεν είχε και ιδιαίτερο φόρτο εργασίας.

Αυτό όμως θα συνέβαινε αν μιλάγαμε για μια κανονική δημοτική αρχή κι όχι γι΄αυτήν του ολιγάρχη Μιχαλάτου που την ενδιαφέρει κυρίως “η πολιτική κλίκα της” κι όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. .

Ας θαυμάσουμε λοιπόν το “Βασίλειο της σκουριάς” στο μπαστούνι του Αργοστολίου και τις εικόνες που θα αποτελέσουν το πρώτο “welcome” για τους επισκέπτες του νησιού μας .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.