Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Θερμές ευχαριστίες από τη Χορωδία Κέρκυρας στην Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για τη συμμετοχή της στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

43views

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Παρακαλούμε δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την ένθερμη ανταπόκριση σας και την συμμετοχή σας στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ που οργάνωσε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ από 12 έως 16 Οκτωβρίου 2022. Η συμμετοχή σας αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ενόψει των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε και εσείς και εμείς, προκειμένου να επιτευχθεί η παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και τις οποίες τελικά υπερβήκαμε χάρις στην κοινή επιμονή μας και την πίστη μας ότι κάτι το σπουδαίο πρόκειται να συμβεί με την συμμετοχή σας αυτή.

Και πράγματι συνέβη κάτι το σπουδαίο και πρωτόγνωρο για τα Νησιά μας, αφού δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να εμφανισθούν μουσικοί Φορείς από τα Επτάνησα σε ένα πλαίσιο μουσικών εκδηλώσεων αφιερωμένων στην επτανησιακή μουσική μας παράδοση, έντεχνη και λαϊκή, και μάλιστα παράλληλα με το Συνέδριο για την επτανησιακή μουσική, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά.

Απετέλεσε γενική παραδοχή ότι τόσο το ΣΥΝΕΔΡΙΟ, όσο και οι παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, στις οποίες με εξαιρετική επιτυχία συμμετείχατε, άφησαν πραγματικά το «αποτύπωμα» τους (ήταν και το λογότυπο του Συνεδρίου – Φεστιβάλ) στα μουσικά πράγματα της Επτανήσου και θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για παρόμοιες μελλοντικές δράσεις. Δράσεις που θα αναδείξουν τον Επτανησιακό Πολιτισμό μας και θα λειτουργήσουν ως η κινητήρια δύναμη για την εμβάθυνση της επτανησιακής ενότητας, βασικός πυλώνας της οποίας ήταν, είναι και θα είναι η κοινή πολιτιστική μας παράδοση. Αυτή την παράδοση που όλοι μας υπηρετούμε με αγάπη, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και με την ελπίδα ότι θα μεταλαμπαδευτεί στις επόμενες γενεές.

Ελπίζουμε ότι το ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ θα αποτελέσει και την αφετηρία και για άλλες πανεπτανησιακές εκδηλώσεις τόσο για την μουσική, όσο και για άλλες μορφές πολιτιστικών δράσεων (θέατρο, εικαστικές τέχνες κ.τ.λ.).

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε σε κάθε προσπάθεια από οποιοδήποτε Νησί, που θα τείνει στην ανάδειξη, διάδοση και προαγωγή της κοινής πολιτιστικής μας παραδόσεως σε κάθε τομέα της Τέχνης.

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή, στις Διοικήσεις και στα Μέλη σας και συνεχή πρόοδο και επιτυχίες στις προσπάθειες σας και στις δράσεις σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΛΥΚΙΩΤΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.