Πολιτική

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και μη για την πρώτη μεγάλη προσπάθεια της ζωής τους .

135views

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και μη για την πρώτη μεγάλη προσπάθεια της ζωής τους .

Είναι πολύ μεγάλη χαρά για όλους μας να βλέπουμε τους νέους μας να προοδεύουν και να αναζητούν μέσω της γνώσης την επαγγελματική τους αποκατάσταση .
Για τους νέους μας που πέτυχαν στις πανεπιστημιακες σχολες , που κουραστήκαν διαβάζοντας , για τους καθηγητές που δίδασκαν , για τους γονείς που καθημερινά αγωνιούσαν ( και πλήρωναν) θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη τους επιτυχία.
Για τους νέους μας που δεν πέτυχαν για οποιονδήποτε λόγο έχω να τους πω ότι η ζωή είναι μπροστά τους και μπορούν να ξανά προσπαθήσουν ή να ακολουθήσουν κάποιον άλλο δρόμο επαγγελματικής αποκατάστασης .
Σήμερα με τίς υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες τα απλά τεχνικά επαγγέλματα είναι εξ ίσου προσοδοφόρα με τα πανεπιστημιακά .
Ας σκεφθούμε λοιπόν με σύνεση και τον χρόνο που έχουν μπροστά τους και ας αποφασίσουν για μία αξιοπρεπή και προσοδοφόρα επιλογή .
Καλή Επιτυχία σε όλους και καλή πρόοδο στίς επιλογές τους !
Σωτήρης Κουρής 28/7/2022
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.