Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου στην Βόρεια Ελλάδα

269views

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στην Βόρεια Ελλάδα

Σε μεγάλη περιοδεία στην Βόρεια θα βρεθεί η Ανδρική Χορωδία Αργοστολίου με την Μαντολινάτα της ,την επόμενη εβδομάδα .

Συγκεκριμένα :

Παρασκευή 26 / 5 / 23 Συμμετέχει σε συναυλία στην αίθουσα του Δήμου Θεσσαλονίκης , στην Θεσσαλονίκη , στα πλαίσια της Εκδήλωσης του Συλλόγου Κεφαλλήνων Θεσσαλονίκης ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ’ , για την Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα .

Σάββατο 27 / 5 / 23 Συναυλία , συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θέρμη , Θεσσαλονίκης , που συμμετέχουν 25 χορωδίες και μουσικά σχήματα .

Κυριακή 28 / 5 / 23 Συναυλία , συμμετοχή σε Χορωδιακή Συνάντηση , στην Αλεξανδρούπολη , στο πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης .

Η 40μελής αποστολή του συλλόγου κατάλληλα προετοιμασμένη , θα επιδιώξει να εκπροσωπήσει επάξια το νησί μας σε μια ακόμη αποστολή σε σημαντικές εκδηλώσεις και θα βρεθεί δίπλα στους συμπατριώτες μας της Θεσσαλονίκης τιμώντας την Επέτειο της Ένωσης των νησιών μας με την Ελλάδα .

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας που μας βοήθησαν οικονομικά να ανταπεξέλθουμε στον μεγάλο προϋπολογισμό της αποστολής αυτής , και συγκεκριμένα :

-Ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ

-Συνεταιρισμός Παραγωγών Κρασιών ΡΟΜΠΟΛΑ

-ΙΟΝΙΑΝ ΚΑΛΚ

-Παναγής Ατσάρος

-ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ( Ακτοπλοΐα )

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.