ΚοινωνίαΠολιτική

Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθακης προσέφερε 199 κιλά κρέας στο Γηροκομείο Αργοστολίου

118views

Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθακης προσέφερε 199 κιλά κρέας στο Γηροκομείο Αργοστολίου για πέμπτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της ετήσιας πρωτοβουλίας μας για την υποστήριξη των αναγκών του Γηροκομείου.

Καθώς διανύουμε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ας αναζητήσουμε τρόπους να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη, να προσφέρουμε το χρόνο μας για καλό σκοπό και να αναδείξουμε την αξία της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας.

Για ακόμη μια χρονιά είχαμε δίπλα μας την Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή και τον καθηγητή και π. Υπουργό Ναπολέοντα Μαραβέγια.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Γηροκομείου κα Άννα Ζαπάντη για την άριστη συνεργασία που είχαμε άλλη μια χρονιά.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κτηνοτρόφους μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν, σε μία δράση που πλέον έγινε θεσμός, έγινε παράδοση!!
Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κοκκόλη( πρόεδρο της Άσσου), τον Ηλία Τζάνη, τον Γεράσιμο Κουλουμπή, τον Γεράσιμο Βιντσετζάτο, την Κατερίνα Κουλουμπή, τον Παρίση Κουλουμπή, τον Θοδωρή Κουλουμπή, τον Γεράσιμο Κουλουμπή και τον Αλέξανδρο Κουλουμπή. Το Σφαγείο του Κυριάκου Σταμούλη Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Σάμης που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας.
Και τέλος το κρεοπωλείο του Χρήστου Κουλουμπή για την μεριδοποιηση και μεταφορά του κρέατος που χωρίς την βοηθεία του δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την δράση μας! Οι άνθρωποι μας, η δύναμη μας !
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.