Κοινωνία

Η μαγευτική Ανατολή του Ηλίου από τον Πόρο Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

654views

Η μαγευτική Ανατολή του Ηλίου από τον Πόρο Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον αγαπητό σ’ όλους συμπατριώτη μας παρουσιαστή και δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, τον πανάξιο συνεργάτη του Χρήστο Βαρθαλίτη καθώς και τους υπόλοιπους λαμπρούς συνεργάτες του στην πρώτη σε πανελλήνια τηλεθέαση και ποιοτική ενημέρωση τηλεοπτική εκπομπή στον Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” που νωρίτερα σήμερα πρόβαλαν πρώτο το βίντεο μου με τη μαγευτική Ανατολή του Ηλίου από τον Πόρο της Κεφαλονιάς μας!

Ο Νίκος Μάνεσης και οι υπόλοιποι συντελεστές της άκρως επιτυχημένης εκπομπής εντυπωσιάστηκαν από τη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Παραλία Αράγια του Πόρου Κεφαλονιάς (όπου είναι έτοιμοι για τον κόσμο οι ναυαγοσωστικοί πύργοι και οι ξαπλώστρες) και είναι ιδανικός τόπος για όμορφα και ασφαλές καλοκαιρινά μπάνια!

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και για τα εξαιρετικά τους λόγια και ευχόμαστε σ’ όλους καλό καλοκαίρι με μόνο καλές ειδήσεις!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtube.com/watch?v=0u4Eg89vsjA&feature=share9

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.