Πολιτική

η Λαϊκή Συσπείρωση, κατέθεσε εισήγηση με θέμα: “Μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας των νησιών μας, εν όψει του Φθινοπώρου και του Χειμώνα”

36views

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Στην συνεδρίαση του Π.Σ. στις 27 & 28  Αυγούστου 2022, η Λαϊκή Συσπείρωση, κατέθεσε εισήγηση με το Ε.Η.Δ. θέμα: “Μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας των νησιών μας, εν όψει του Φθινοπώρου και του Χειμώνα”, προκειμένου να συζητηθεί, θεωρώντας το ως σοβαρό και επείγον ζήτημα.

Δίνουμε στην δημοσιότητα το Πρακτικό της Απόφασης, που πέρασε κατά πλειοψηφία προς ενημέρωση όλων. Μελετώντας το, μπορεί να διαπιστώσει κανείς, τις θέσεις αλλά και την στάση κατά την ψηφοφορία, των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων και Συνδυασμών. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

 

12.10.2022

 

 

Συνημμένο: ΑΠΟΦΑΣΗ 156-2527-08-2022

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.