Πολιτική

Η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. – Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης σας καλεί στις αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Βαθύ Ιθάκης, την Κυριακή 22 Μαΐου

117views

Η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. – Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης σας καλεί στις αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Βαθύ Ιθάκης, την Κυριακή 22 Μαΐου, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

Η συμμετοχή στις πρωτοβουλίες της ΕΕΔΥΕ, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσει κανείς στην πράξη τους αγώνες του Λαμπράκη, του Νικηφορίδη, των χιλιάδων αγωνιστών που πάλεψαν ενάντια στην τότε ΕΟΚ, στο ΝΑΤΟ, ενάντια στην πρόσδεση της Ελλάδας σε αυτά τα δολοφονικά εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών.

  • Στο Αργοστόλι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. από τις παλιές φυλακές Αργοστολίου που θα κατατεθούν λίγα λουλούδια προς τιμήν των εκτελεσμένων από τους γερμανούς το 1944, και θα ακολουθήσει πορεία προς την κεντρική πλατεία Αργοστολίου για την κεντρική εκδήλωση.
  • Στο Ληξούρι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 8:30 μ.μ.
  • Στο Βαθύ της Ιθάκης θα πραγματοποιηθεί στις 7:45 μ.μ. συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης  και στις 9:00 μ.μ. θα προβληθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο  η ταινία του Μιχαήλ Ρομ  « Καθημερινός Φασισμός».  

                                                                                            Αργοστόλι, 21-5-2022.

                                                                        Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. – Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.