Κοινωνία

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία στην 103η Επέτειο Ελευθεριών της Θράκης

209views

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ 103η ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία κατόπιν προσκλήσεως παρευρέθηκε στον εορτασμό της 103ης επετείου Ελευθερίων της Θράκης , που διοργάνωσε η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας στις 18/6/2023 στην  Αθήνα Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εψάλη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση Αθηνών και στη συνέχεια έγινε μετάβαση στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα  και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, Πολιτιστικών Θρακικών  Συλλόγων και άλλων Πολιτιστικών Σωματείων και Φορέων,  παρουσία πλήθους κόσμου.

Στον  εορτασμό  η  Επτανησιακή Συνομοσπονδία  εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο  κ. Άννα Αλεξανδράτου – Δελλαπόρτα, η οποία κατέθεσε στεφάνι και την κ. Ευαγγελία Δελλαπόρτα  Μέλος του Δ.Σ.

Η  Επέτειος αναφέρεται στην απελευθέρωση της Θράκης   και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό της Μητέρας Ελλάδας  στις 14 Μαΐου  του 1920  μετά τους Βαλκανικούς πολέμους και τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συμμετέχοντας στην ιστορική Επέτειο των Ελευθερίων της Θράκης εκφράζει  την Ευχή  όλοι  οι λαοί του κόσμου   να συνυπάρχουν ειρηνικά,  να μην καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι πανανθρώπινες αξίες, να υπάρχει σεβασμός της ζωής και της ελευθερίας κάθε ανθρώπου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ             ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΙΝΗ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.