Κοινωνία

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία εκφράζει   τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Θεσσαλίας και συγκεντρώνει υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό

161views

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία εκφράζει   τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που βίωσε το τελευταίο διάστημα, ευχόμενη να είναι το τελευταίο συμβάν για κάθε τόπο της πατρίδας μας που με την κλιματική αλλαγή και τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στο οικοσύστημα, τα απότομα και έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πλέον συχνά και στην πατρίδα μας. Καλούμε  την  Πολιτεία να παρέμβει δυναμικά χωρίς χρονοτριβές  στα αναγκαία έργα θωράκισης της περιοχής  αλλά και υποστήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν  και ειδικής μέριμνας κάθε ζωής  που έχει υποστεί κάθε είδους τραύματα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε  να μην ξαναβιώσει κανένας άνθρωπος τέτοιου είδους καταστροφές.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων, σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων «Η Πανθεσσαλική Στέγη» συγκεντρώνει μέσω των Πολιτιστικών Συλλόγων των νησιών μας του Ιονίου  Υγειονομικό (δηλαδή ιατρικά αναλώσιμα) και Φαρμακευτικό Υλικό. Οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, αφού συγκεντρώσουν το υλικό θα το παραδώσουν σε συγκεκριμένο χώρο στην  Αθήνα (όπου συγκεντρώνεται και αποστέλλεται  το υλικό με την ευθύνη της Πανθεσσαλικής Στέγης) σε συνεννόηση με το ΔΣ της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας στο τηλέφωνο 2105234950 ή στο εμαιλ:  eptasyn@gmail.com.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους πολιτιστικούς  συλλόγους των νησιών μας που θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης του υλικού και στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες συνανθρώπους  μας με αλληλεγγύη και σεβασμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ                     ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΙΝΗ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.