ΟικονομίαΠολιτική

Η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής Μιχαλάτου βλάπτει σοβαρά τους επαγγελματίες…

302views

Η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής Μιχαλάτου βλάπτει σοβαρά τους επαγγελματίες…

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε ουσιαστικά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, η οποία είχε ανακαλέσει την σιωπηρή αποδοχή του αιτήματος της εταιρίας «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» για την χορήγηση άδειας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου στην περιοχή της Κρανιάς. Η σιωπηρή αποδοχή έλαβε χώρα διότι η δημοτική αρχή Μιχαλάτου δεν έφερε την αίτηση προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο εντός της προθεσμίας που ορίζει ο Νόμος. Δικαιολογία της δημοτικής αρχής ήταν ότι έκανε λάθος στην προθεσμία… Δυστυχώς όμως όταν ασκείς διοίκηση δεν απαλλάσσεσαι λόγω ανεπάρκειας και αυτό το κατέστησε σαφές η απόφαση της Αποκεντρωμένης.

Για άλλη μια φορά λοιπόν οι συνδημότες μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καταστηματάρχες του Αργοστολίου, και όχι μόνο, καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο» της ανικανότητας της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου. Θα αναλάβει άραγε κάποιος την πολιτική ευθύνη; Θα ζητήσει συγνώμη για την παράλειψη; Εκτός αν δεν πρόκειται για αμέλεια αλλά για εσκεμμένη ενέργεια, όπως λέγεται από κάποιους, γεγονός που δε θέλω να πιστέψω. Σε κάθε περίπτωση υπομονή, ένας χρόνος έμεινε. Τον Οκτώβριο 2023 θα σταλεί αρμοδίως ο λογαριασμός στον κο Μιχαλάτο…

Γιάννης Λυκούδης

Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.