Αθλητισμός

Η αθλήτρια του ΝΟΑ Κωστοπούλου Αγγελική συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 13-17 ετών

205views

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, σας ενημερώνει ότι , στις 13 Ιουλίου 2022 η κολυμβήτρια μας Κωστοπούλου Αγγελική έλαβε μέρος στη Β΄και τελική Φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 13-17 ετών. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 1.600 αθλητές και αθλήτριες .

Η συμμετοχή της Αγγελική στα 100μ. πεταλούδα ήταν  εξαιρετική κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 01.15.01 και  κατέλαβε την 17η θέση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας καθώς και στους γονείς της , οι οποίοι ανέλαβαν την μετακίνησή της, εξαιτίας της ασθένειας της προπονήτριας μας.

Ευχόμαστε υγεία στην αθλήτρια μας και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και με περισσότερους αθλητές.

Να σας ενημερώσουμε ότι από αυτή τη χρονιά η συμμετοχή στα Πανελλήνια ήταν εξαιρετικά δύσκολη μια και οι αθλητές έπρεπε να βρίσκονται μέσα στους 40 καλύτερους χρόνους στην Ελλάδα, μόνο από έναν συγκεκριμένο αγώνα της Α΄Φάσης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.