Πολιτισμός

Η έκθεση του John McGarity , στο θέατρο Κέφαλος

270views
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου έγινε στο θέατρο Κέφαλος η έκθεση του John McGarity , με τίτλο «197». Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ευγενή παραχώρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και την υποστήριξη της Ecotravel Kefalonia και του Ιονίου κέντρου τεχνών και πολιτισμού
Ο John McGarity , γνωστός και ως 197 , παρουσιάζει μέσα από το έργο του , ένα σύστημα καθομιλουμένης συμβολολογίας , που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση αυτών που περιλαμβάνονται και εκείνων που αποκλείονται από την πρόσβαση στην αντιληπτή σοφία. Το 197 αντιπροσωπεύει την πρακτική του ως καλλιτέχνη και το Order of the old Line είναι ένα αναπτυσσόμενο σύνολο έργων , χωρισμένο σε υποσύνολα , πάνω στα οποία εξετάζει τις ιδέες του μέσω μιας επινοημένης αφήγησης , που λαμβάνει χώρα εσένα φανταστικό μέρος στο Maryland γνωστό ως Mallet Creek .
 ρεπορτάζ και φωτογραφίες Κατερίνα Φωκά
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.