Κοινωνία

Ημερίδα φυσικών επιστημών & περιβάλλοντος στο Αργοστόλι από τον Ο.Φ.Υ.ΠΕ.ΚΑ.

253views

Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου και Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.Φ.Υ.ΠΕ.ΚΑ.) συνδιοργανώνει Ημερίδα για πολίτες, εκπαιδευτικούς και μαθητές, μαζί με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Κεφαλληνίας δια της Υπεύθυνης του Ε.Κ.Φ.Ε Κεφαλονιάς και Ιθάκης και με την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.), με θέμα: «Από το Εργαστήριο στη Φύση. Διδακτικές πρακτικές για την κατανόηση και προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος». Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου ΕΡΜΗΣ που υλοποιεί η Μονάδα Διαχείρισης, καθώς και διαλέξεις/πειράματα φυσικών επιστημών από υπευθύνους/εκπαιδευτικούς Ε.Κ.Φ.Ε. από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 μεταξύ 9.30-14.00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στα πλαίσια υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου (3) «Συνεισφορά περιεχομένου, κατάρτιση σχεδίων επικοινωνίας και δράσεων ευαισθητοποίησης για τις περιοχές του Εθνικού Δρυμού Αίνου» της Πράξης: «ΕΡΜΗΣ» – «Έξυπνες ψηφιακές εφαΡμογές και εργαλεία για την αποτελεσΜατική προώθΗση και ανάδειξη της βιοποικοιλότηταΣ των Ιονίων Νήσων».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Ξανθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.