Ελλάδα-Διεθνή

Ηλικιωμένη χαστούκισε αεροσυνοδό και ούρησε στο κάθισμα της σε πτήση προς Ρόδο (Βίντεο)

174views

Πτήση προς Ρόδο: Γυναίκα επιτέθηκε σε αεροσυνοδό.

Ηηλικιωμένη φέρεται εξαγριώθηκε, όταν απορρίφθηκε το αίτημα της για δωρεάν σαμπάνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. Στη συνέχεια παρήγγειλε τζιν τόνικ, με μελη του προσωπικού να αναγκάζονται να της το πάρουν από τα χέρια λίγο αργότερα, καθώς άρχισε να γίνεται επιθετική.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα, μέλος του πληρώματος, να σκύβει σε μια σειρά καθισμάτων κοντά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου και να προσπαθεί να ηρεμήσει τη γυναίκα. Ο αεροσυνοδός φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της γυναίκας, τα οποία και κουνά νευρικά, πριν καθίσει στο κάθισμα δίπλα της, λίγες στιγμές αργότερα πετάγεται από το κάθισμα για να αποφύγει τον χτύπημα της.

Το αεροπλάνο πραγματοποιήσε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, όπου εννέα αστυνομικοί περίμεναν την ηλικιωμένη. Όταν η ανήσυχη επιβάτιδα κατέβηκε από το αεροπλάνο το προσωπικό κέρασε τους υπόλοιπους για να τους αποζημιώσουν για την αναστάτωση.

Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ είπε, ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν την κατεβάσουν από το αεροπλάνο.

ΠΗΓΗ https://www.athensvoice.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.