Κοινωνία

Ηλεκτρολογική αναβάθμιση του Βαλλιάνειου Λυκείου Κεραμειών

157views

ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αργοστολίου, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, σημαντική ηλεκτρολογική αναβάθμιση στο παλαιό κτήριο του Βαλλιανείου Λυκείου Κεραμειών ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε υποδοχή για ενσύρματο δίκτυο σε όλες τις αίθουσες και ταυτόχρονα έγινε ριζική ηλεκτρολογική αναβάθμιση στο κτήριο. Το συγκεκριμένο έργο έφεραν σε πέρας με απόλυτη υπευθυνότητα και αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, αφιερώνοντας πολλές εργατοώρες, οι υπάλληλοι του Δήμου Μακρίδης Δημήτριος και Παναγιωτάτος Βαγγέλης, κάτι που δείχνει τις δυνατότητες του δημοσίου τομέα όταν υπάρχει η σωστή καθοδήγηση.

Το Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμο Αργοστολίου και τους συγκεκριμένους υπαλλήλους για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημά μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.