Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Υποχρεωτική η καταχώρηση αριθμού σήμανσης ίππων

114views

Ε.Α.Σ. : Υποχρεωτική η καταχώρηση αριθμού σήμανσης ίππων

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι ενταγμένοι δικαιούχοι της δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του ΠΑΑ 2014-2020, κάτοχοι ιπποειδών της παράτασης της 1ης   Πρόσκλησης έχουν την υποχρέωση να καταχωρίσουν τον αριθμό των ίππων τους.

      Επιπροσθέτως οι ενταγμένοι δικαιούχοι της ίδιας δράσης, κάτοχοι ιπποειδών της 2ης Πρόσκλησης, που δεν είχαν καταχωρήσει τον αριθμό σήμανσης των ίππων τους μπορούν να τον καταχωρήσουν.

      Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή για την καταχώριση του αριθμού σήμανσης των ίππων θα παραμείνει ανοικτή από Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024.

          Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.