Οικονομία

 Ε.Α.Σ.: Παράταση στην πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ

37views

 Ε.Α.Σ.: Παράταση στην πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Ασφαλιστικού Οργανισμού (ΕΛΓΑ) παρατείνεται η προθεσμία καταβολής από τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 στον ΕΛΓΑ έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

     Σημειώνεται ότι δικαίωμα στην χρονική παράταση πληρωμής της περσινής εισφοράς  έχουν μόνο οι ασφαλιζόμενοι Αγρότες και Κτηνοτρόφοι οι οποίοι έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους  2022.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα η Ασφαλιστική Εισφορά ΕΛΓΑ  υπολογίζεται 0,75%  επί της ασφαλιζόμενης αξίας του ζωικού κεφαλαίου και 4%  επί της ασφαλιζόμενης αξίας του φυτικού κεφαλαίου και προκειμένου για την ελιά  1,5%  και 0,5% για τα θερμοκήπια.

 Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.