Οικονομία

Ε.Α.Σ.: Παράταση για τον εξοπλισμό διευκόλυνσης μετακινήσεων Μελισσοκυψελών

104views

Ε.Α.Σ.: Παράταση για τον εξοπλισμό διευκόλυνσης μετακινήσεων Μελισσοκυψελών

    Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι με νεώτερη ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρατείνεται έως και Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, η υποβολή της αίτησης συμμετοχής, στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για τη Δράση «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων», της παρέμβασης Π2-55.3 «Εξορθολογισμός της εποχιακής μετακίνησης Μελισσοσμηνών», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης του τομέα της Μελισσοκομίας από το εγκεκριμένο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, για την περίοδο 2023 – 2027.

   Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι της Δράσης είναι και οι ντόπιοι ενεργοί Μελισσοκόμοι 

με τουλάχιστον 20 κατεχόμενες κυψέλες και ενισχύεται η προμήθεια: α) κυψελών αντικατάστασης και β) μεμονωμένων κινητών βάσεων κυψελών.
Το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων του Ε.Α.Σ. (Αγροτικής Ένωσης) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, παρέχει στους ντόπιους Μελισσοκόμους, που δεν έχουν ακόμη δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη Δράση, οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και κάθε τεχνική υποστήριξη στην υποβολή της εν λόγω αίτησης στήριξης – συμμετοχής.

                   Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.