Οικονομία

Ε.Α.Σ. :  Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις Αγροτικών Επιδοτήσεων 2023 για διορθώσεις

42views

   Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων άνοιξε η εφαρμογή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) για το έτος 2023, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι Παραγωγοί  να προχωρήσουν σε υποβολή αιτήσεων για τυχόν τροποποιήσεις – διορθώσεις και για τα οικολογικά σχήματα (ecoschemes). Σημειώνεται ότι οι διορθώσεις που θα γίνουν στο Ο.Σ.Δ.Ε. θα παρθούν υπόψη στην επόμενη πληρωμή αγροτικών επιδοτήσεων.

    Διευκρινήσεις και υποβολή αιτήσεων για τις επιτρεπόμενες τροποποιήσεις και διορθώσεις οι Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Προβατοτρόφοι, Αιγοτρόφοι, Βοοτρόφοι, Χοιροτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Μελισσοκόμοι και Δενδροκαλλιεργητές  μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης, Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, Αργοστόλι, τηλ. επικοινωνίας  26710 –22927 (εσωτ. 4).

       Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.