Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Επέκταση δυνατότητας οδήγησης Φορτηγών και στα αδέλφια των Αγροτών

160views

Ε.Α.Σ. : Επέκταση δυνατότητας οδήγησης Φορτηγών και στα αδέλφια των Αγροτών

     O E.A.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι με εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επεκτείνεται και στα αδέλφια ιδιοκτητών η δυνατότητα οδήγησης των Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης (Φ.Ι.Χ.) που ανήκουν σε επαγγελματίες Αγρότες σύμφωνα με το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.), ανεξαρτήτως μεικτού βάρους του οχήματος.

     Σκοπός της ρύθμισης είναι η διευκόλυνση των Αγροτών στην κάλυψη των μεταφορικών αναγκών των δραστηριοτήτων τους, σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης του αγροτικού αυτοκινήτου.

     Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη οδηγία επεκτείνεται και στα αδέλφια το πλαίσιο που ίσχυε ήδη για τους γονείς, τα τέκνα και συζύγους των Αγροτών, υπό τον όρο ότι έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την οδήγηση των οχημάτων των συγκεκριμένων κατηγοριών.

                 Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.