Κοινωνία

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κεφαλονιάς (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ).

52views

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους συνέλαβαν για την πραγματοποίηση και την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου μας στην Ιθάκη. Στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος με θέμα «Οι υγρότοποι της Κεφαλονιάς» που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας τη φετινή χρονιά, οι μαθητές του Λυκείου μας επισκέφτηκαν το διήμερο 20-21 / 04 το ΚΕΠΕΑ Ιθάκης.

Πιο αναλυτικά, ευχαριστούν θερμά το Δήμο Ιθάκης και προσωπικά το Δήμαρχο κο Διονύσιο Στανίτσα για την εξ ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στην Ιθάκη, την Ionion Sea Ferries και τον κο Μιχάλη Λιάτο για τη δωρεάν μετακίνηση από και προς το λιμάνι της Σάμης, την εταιρεία Ithaca Transfers και τον κο Δήμο Αυγερινό για την ειδική τιμή και την ασφαλή μεταφορά μας στο νησί, τον κο Βαρνακιώτη Γεώργιο ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ο Μπάτης» για την προσφορά των γευμάτων καθώς και τις κυρίες Παναγούλα Κωστήρη και Βίκυ Σόφτη για την ευγενική προσφορά των γλυκισμάτων. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του ΚΕΠΕΑ Ιθάκης κο Γεράσιμο Χάνο και τον κο Σταμάτη Γαΐλλα για την άψογη φιλοξενία, συνεργασία και ξενάγηση που μας παρείχαν.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων,

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής

ΤΟΛΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.