ΚοινωνίαΥγεία

Ευχαριστήριο για δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ενός υπερσύγχρονου Χειρουργικού Οφθαλμολογικού Μικροσκοπίου

140views

Ευχαριστήριο για δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κεφαλληνίας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ Σταύρο Παποράκη για την δωρεά ενός υπερσύγχρονου Χειρουργικού Οφθαλμολογικού Μικροσκοπίου οίκου LEICA, μοντέλου Μ822 F20, με ασύρματο ποδοδιακόπτη 12 λειτουργιών και S/N :140323001, αξίας 55.000,00€ άνευ Φ.Π.Α. , για την ενίσχυση του Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου .

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε εις μνήμην της συζύγου του δωρητή, αείμνηστης Στεφανίας Βεργωτή.

Η πράξη αυτή καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του δωρητή για την κοινωνία των νησιών μας, στηρίζοντας την προσπάθεια του προσωπικού του Νοσοκομείου για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

Το 2022 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 400 οφθαλμολογικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο και η αντικατάσταση του παλαιού μικροσκοπίου είναι σημαντική στην διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών .

Ο Διοικητής του Γ.Ν Κεφαλληνίας

Δημήτρης Μαρτίνης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.