Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή του Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πύραρχου Χρήστου Ζουναλή στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

192views

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τη Διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου, για την επιτυχή αντιμετώπιση του κατάγματος που υπέστη στο χέρι μου κατά την διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην Τ.Κ. Αγίας Ειρήνης, Δημοτικής Ενότητας Ελειού Πρόννων, Δήμου Αργοστολίου στις 14 Αυγούστου 2023. 

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Ιατρό Ορθοπεδικό κύριο Μουρελάτο Διονύσιο, τον Ιατρό Ορθοπεδικό κύριο Κασσιανό Γεώργιο και το Διοικητή του νοσοκομείου κύριο Μαρτίνη Δημήτριο. 

Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, την μεθοδικότητα, την ανθρώπινη συμπεριφορά τους και την ευσυνειδησία, συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση της υγείας μου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.

Ο Διοικητής

Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κεφαλληνίας

Χρήστος Πελ. Ζουναλής

Πύραρχος Π.Σ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.