Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης προς το Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα

260views

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Δια της παρούσης

Ως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίτσα για την προσφορά δύο ελαστικών επισώτρων για τις ανάγκες πυροσβεστικού οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ιθάκης, αλλά και γενικότερα για τη συμβολή του Δήμου στην αντιπυρική περίοδο.

Επίσης, κατόπιν της πρωτοβουλίας του κ. Δημάρχου να προσκαλέσει τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη Χρήστο, έγινε δυνατή η εκτέλεση σημαντικών έργων αντιπυρικής προστασίας τόσο στο νησί της Ιθάκης όσο και της Κεφαλονιάς, έργα που είχε άμεση ανάγκη ο Νομός.

κ. Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Διοικητής

Κωνσταντίνος Γ. Ψαρρός

Πύραρχος Γ.Κ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.