Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ προς τον δικηγόρο Γιάννη Γερασίμου Φαρακλό

96views

 Ευχαριστήρια επιστολή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ ευχαριστούν θερμά τον Δικηγόρο κο. Γιάννη Γερασίμου Φαρακλό για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης με το ποσόν των 500€ στη μνήμη της πολυαγαπημένης του μητέρας Αθηνάς Φαρακλού.

Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Φαρακλού αναδεικνύει την ευαισθησία του για τα Α.μεΑ. ΚΑΙ γενικότερα για τις ευπαθείς ομάδες του Νομού μας. Πρόσφατα, επισκέφθηκε τους χώρους του ΚΔΗΦ στους οποίους ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, ενημερώθηκε για την λειτουργία και των δύο δομών, για τους ωφελούμενους και για το εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό.

Ο κος. Φαρακλός θαύμασε το έργο της Ένωσης και ευχήθηκε δύναμη στα μέλη του ΔΣ. Έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος που στο Ληξούρι υπάρχουν δύο δομές που εκπαιδεύουν και φροντίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και δήλωσε την στήριξή του στο δύσκολο έργο που πραγματοποιείται από την Ένωση.

Τα μέλη του ΔΣ τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψη του στους χώρους του ΚΔΗΦ, τον συλλυπήθηκαν για την μητέρα του και του τόνισαν ότι η οικονομική του ενίσχυση θα αξιοποιηθεί στην συντήρηση του κτιρίου που στεγάζει την αντίστοιχη δομή.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου Σοφία Λασκούδη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.