Κοινωνία

«Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για το παζάρι»

77views

 

«Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για το παζάρι».

           

Το παζάρι του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το επισκέφθηκαν πολλοί Ληξουριώτες – φίλοι της Ένωσης, αλλά και πολλοί Αργοστολιώτες. Ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα η παρουσία πολλών μαθητών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης. Οι δημιουργίες των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους, των εθελοντών μας και των μαθητών δημοτικών σχολείων προκάλεσαν τον θαυμασμό των επισκεπτών.

Το παζάρι επισκέφθηκαν όπως πάντα ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρλιου Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι, ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας Δημήτρης Μαρτίνης, ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλληνίας Μοντεσάντος Νίκος και η γυναίκα του δικηγόρος Μοντεσάτου – Λασκαράτου Μαρία, ο επιχειρηματίας Ζαπάντης Γεώργιος και η γυναίκα του Ζαπάντη Ελένη, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο γραμματέας του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλληνίας, ο Διευθυντής της Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δήμου Αργοστολίου Δημήτρης Δημουλιός, η Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Γιάννα Κουλουμπή και στελέχη της ΟΝΝΕΔ Νικηφόρος Κουλουμπής και Ερασμία Αλιβιζάτου. Επίσης οι Νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη «Δύναμη, αξιοπιστίας και Προόδου» ο Αντώνης Παρίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάλλης Ξεκίνημα» Δημήτρης Μεσσάρης και ο Ευάγγελος Θεοφιλάτος, από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» η Ελένη Δερέ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του παζαριού και όλους όσους μας επισκέφθηκαν. Το παζάρι θα επαναληφθεί και την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο, στις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ στον Λογγό Ληξουρίου και την ίδια ώρα 11:00π.μ. έως 17:00μ.μ. (αιτήθηκαν γι΄αυτό πολλοί ενδιαφερόμενοι επισκέπτες – φίλοι μας).

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Λασκούδη

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.