Πολιτισμός

Ευχαριστήρια επιστολή για την διοργάνωση του Καρναβαλιού

257views

Με την ολοκλήρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Αργοστολίου, θα πρέπει  να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν με τον τρόπο τους το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2023, που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί, αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί, οι εθελοντές και οι υποστηρικτές αυτού του πολιτιστικού δρώμενου.

Ευχαριστούμε Ιδιαίτερα τους ΣΠΥΡΟ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΠΕΦΑΝΗ που πάντα πρόθυμα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους  & επιμελήθηκαν τα άρματα του φετινού καρναβαλιού του Δήμου μας και παρέμειναν στο Τολ για πολλές πολλές ώρες.

Επίσης ευχαριστούμε τους:  ΝΙΚΟ ΦΩΚΑ –  ΛΑΣΚΑΡΗ ΗΛΙΑ & όλους όσους επιμελήθηκαν τα άρματα των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

Τα σχολεία μας και Τους  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ των σχολείων μας. Την Ιδιωτική Σχολή Χορού Art & Style Dance School Όλγα Γαλιατσάτου & το Εργαστήρι χορού Pirouette της Βεατρίκης Κόρμαλη.

 

Την «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» Του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού 2023, ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ που λάμπρυνε με την παρουσία της τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι σε όλο τον Δήμο Αργοστολίου.

Την ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ που επιμελήθηκε την Στολή της «Βασίλισσας»

Τις: ΕΟΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΕΟΔ 21ας – ΕΟΔ ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΩΝ

Τους ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΕΣ της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων και της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας».

Τους υπαλλήλους του Δήμου Αργοστολίου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, που ασχολήθηκαν με τις προετοιμασίες και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού 2023 καθώς επίσης και τους οδηγούς των αρμάτων: Σωτήρη Κακαρούμπα, Στάθη Μαζαράκη, Σταύρο Τσακαρισιάνο, Άγγελο Λάλη, Νικόλα Παπαδατο, Σπύρο Καπογιαννάτο, Θόδωρο Ζαμπαύτη, Ανδρέα Σβορώνο.

Την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIRABEL

Την εταιρεία ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

Τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Χρωματοπωλείο «ΠΑΠΟΡΑΣ»

Τα Κρεοπωλεία :

ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΑΦΟΙ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ, ΑΦΟΙ ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

Τα Τυροκομικά ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Ε.Ε., Τον Φούρνο : ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ

Την Επιχ/ση ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

Ο Δήμος Αργοστολίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους :

«ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ», Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ»

Βαλσαμάτων «Ο ΒΑΛΣΑΜΟΣ», «ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ», «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»

Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ», Αγίας Ειρήνης «ΤΟ ΑΡΑΚΛΙ»

Πόρου «ΠΡΟΝΗΣΟΣ», Πάστρας «ΤΟ ΞΩΜΕΡΟ», Σπαρτιών «ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ», «Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ», ΑΕΤΟΣ» Καμιναράτων, Βλαχάτων «Ο ΑΙΝΟΣ» Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ», Φαρακλάτων «ΠΑΝΑΪΤ ΙΣΤΡΑΤΙ-ΚΥΚΛΩΠΕΙΑ ΤΕΙΧΗ»

Σιμωτάτων  «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ», Λουρδάτων «Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ»

Μουσάτων «ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ»,  Λακήθρας «Ο ΒΥΡΩΝ», Σύλλογος Ελληνοϊταλικής Φιλίας “MEDITERRANEO”.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό, Ιστορικό , Λαογραφικό σύλλογο «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε.

Τέλος ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την δημοσιογραφική κάλυψη του καρναβαλιού και για την προβολή του γενικότερα  και όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας.

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.