Κοινωνία

Εσπερίδα με τίτλο Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς-Ιθάκης από τον ΟΦΥΠΕΚΑ στην Κοργιαλένειο το Σάββατο στις 21 Οκτωβρίου

32views

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής διοργανώνει θεματικό σεμινάριο με τίτλο: «Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς-Ιθάκης» στις 21 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00. Στο σεμινάριο διακεκριμένοι φωτογράφοι άγριας ζωής, τοπίου & αστροφωτογραφίας θα μιλήσουν για τεχνικές φωτογράφησης και ανάδειξης της βιοποικιλότητας και της γεωποικιλότητας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης διοργανώνονται και δύο workshops ένα το πρωί του Σαββάτου και ώρα 8.30 π.μ. έξω από την έδρα του Παραρτήματος Αργοστολίου  στο Γεώτοπο του Κουτάβου για την φωτογραφία άγριας ζωής και

ένα το βράδυ μετά το πέρας της εσπερίδας στην κεντρική είσοδο του Εθνικού Δρυμού Αίνου για την αστροφωτογραφία από τους αστροφωτογράφους – ομιλητές.

Οι Δράσεις χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014 – 2020 από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

Παρακαλούμε για την δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων στα μέσα επικοινωνία σας.

Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Ξανθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.