Κοινωνία

Επιστολή του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων προς τους υποψήφιους βουλευτές: Τα χρονίζοντα προβλήματα του Πόρου παραμένουν ανικανοποίητα

88views

Προς όλους τους αξιότιμους Υποψήφιους αντιπροσώπους Κεφαλονιάς

Το ΔΣ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Οι Πρόννοι, Πόρος Κεφαλονιάς σας εκφράζει καλή τύχη.

Με αφορμή τις εκλογές του Ιουνίου, αισθανόμαστε την ανάγκη για μια φορά ακόμη να σας αναφέρουμε ένα από τα χρονίζοντα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, που δυστυχώς παραμένουν ανικανοποίητα, λόγω της κοινής πρακτικής των αυτοδιοικητικών σχηματισμών, να υπόσχονται πολλά κι όταν τους παραχωρείται η εξουσία να τα ξεχνούν.

Σας απευθύνομαι εξ ονόματος των κατοίκων της περιοχής Πόρος Κεφαλονιάς, για να εκφράσουμε την ανησυχία μας σχετικά με την πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα στην καθημερινή και τουριστική μας περιοχή. Καθώς ξεκίνησε η τουριστική περίοδος, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στην πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και ζητούμε την υποστήριξή σας για τον ορισμό ενός αγροτικού γιατρού στην περιοχή μας.

Πιστεύουμε ότι η πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή μας.

Ελπίζουμε, ότι θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη των αιτημάτων μας

 

Με εκτίμηση, Δ.Σ . Επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.