ΚοινωνίαΥγεία

ΕΠΕΙΓΟΝ: Φεύγει και άλλος γιατρός από το νοσοκομείο μας

455views

Ακόμη μία απώλεια για το ευαίσθητο τομέα της υγείας στα νησιά μας καθώς παρά τις δεσμεύσεις βουλευτή, αντιπεριφερειάρχη, δημάρχων και «υγειάρχη» για επάνδρωση του βασικού νοσοκομείου του νομού μας, αντί για ενίσχυση τελικά έχουμε απώλειες και δη σε ευαίσθητα ιατρικά τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ακτινοδιαγνώστης κ. Μπίχας Δημήτριος ο οποίος μάλιστα επιθυμούσε να παραμείνει στο νησί μας αναγκάζεται να αποχωρήσει. Όπως μάλιστα δήλωσε αγανακτισμένος στο ekefalonia.gr, κάποια δίκαια αιτήματα του, για επίδομα σίτισης, μετακίνησης και επιπλέον υπερωρίες, αγνοήθηκαν προκλητικά.

Η αποδυνάμωση του νοσοκομείου μας συμβαίνει σε μια στιγμή που το νησί εισέρχεται σε τουριστική περίοδο που οι ανάγκες περίθαλψης θα είναι αυξημένες. Την ίδια στιγμή, στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου (Ζάκυνθος και Λευκάδα), τα νοσοκομεία προσελκύουν και νέους γιατρούς αυξάνοντας το προσωπικό τους.

Και εδώ γεννάται το ερώτημα, γιατί στην Κεφαλονιά συμβαίνει το αντίθετο;

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.