ΚοινωνίαΟικονομία

Επείγον: Επιτήδειοι προσποιούνται υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας Ιθάκης και ζητούν αριθμούς λογαριασμών από προμηθευτές

191views

Νέα απόπειρα από Επιτήδειους που, προσποιούνται υπαλλήλους της Π.Ε. και ζητούν από προμηθευτές αριθμούς λογαριασμών και κωδικούς καρτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης , αναφέρει:

Γνωστοποιήθηκε στην Π.Ε. Κεφαλληνίας ότι άγνωστοι , ξανά προσπάθησαν, προσποιούμενοι υπαλλήλους της Π.Ε. Κεφαλληνίας , και ζήτησαν από προμηθευτές αριθμούς λογαριασμών και κωδικούς καρτών.

Η Π.Ε Κεφαλληνίας ουδέποτε θα ζητήσει προσωπικά στοιχεία λογαριασμών από πολίτες. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να μην γνωστοποιούν τα προσωπικά δεδομένα τους στον οποιοδήποτε και να επικοινωνούν με την Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.