ΠολιτικήΠολιτισμός

Επίσκεψη των συντελεστών της Αμερικάνικης ταινίας στον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό

198views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ&ΙΘΑΚΗΣ

 

                                                                                               Αργοστόλι, 23.09.2022

                                                                                                        Αρ. Δελτίου:  81

 

 

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί μας το καστ ταινίας Αμερικανικής παραγωγής για τα γυρίσματα που θα λάβουν χώρα στον τόπο μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρος Π. Τραυλός πραγματοποίησε  χθες  Πέμπτη 22/9, συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας, με τον παραγωγό Δημήτρη Τσιλιφώνη και το location  Manager Γιάννη Φιρίγκο, οι οποίοι του ανέλυσαν το περιεχόμενο της ταινίας και του γνωστοποίησαν τις τοποθεσίες στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα.

Σε ένα κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για συνεργασία, έγινε συζήτηση για νέες παραγωγές που θα μπορούσαν να γυριστούν στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή  με τη δημιουργία του γραφείου  “film office” για τα Ιόνια νησιά και τη γενικότερη βοήθεια που παρέχει για να γυριστεί όποια ταινία ή ντοκιμαντέρ λαμβάνει χώρα στα νησιά μας, βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση τις πολύ σημαντικές παραγωγές που εκτελέστηκαν και εκτελούνται, οι οποίες συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προβολή των νησιών μας και σαφώς συνιστούν δικαίωση για τις συντεταγμένες προσπάθειές μας.

Οι συντελεστές της ταινίας ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και τη βοήθεια που παρέχει η Περιφέρεια σε ότι ζητηθεί, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα ότι το ενδιαφέρον για μελλοντικές παραγωγές στην Κεφαλονιά  όλο και αυξάνεται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού τους ευχαρίστησε  για την εκτενή ενημέρωση που του παρείχαν αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν για το νησί μας, τους έκανε μια σύντομη παρουσίαση προτάσεων που αφορούν σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εν δυνάμει μελλοντικές παραγωγές με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

 

  Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.