Κοινωνία

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αργοστολίου Αλέξανδρου Παντελειού στον βουλευτή Παναγή Καππάτο

78views

Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου με την παράταξη «Νησί για όλους» Αλέξανδρο Παντελειό, συνοδευόμενο από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Διονύση Τρωϊάνο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε θέσαμε επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Κεφαλονιάς στα όρια του Δήμου Αργοστολίου, εστιάζοντας σε άξονες όπως την βιωσιμότητα, την προσβασιμότητα, αλλά και την ανθεκτικότητα του τόπου μας.

Παράλληλα τους ενημέρωσα για την εξέλιξη των έργων εθνικής σημασίας που δρομολογούνται στον Νομό μας.

Τους ευχαριστώ για την εποικοδομητική συζήτηση και το έμπρακτο ενδιαφέρον στα ζητήματα αρμοδιότητας των Υπουργείων, τα οποία θέτονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στον Αλέξανδρο Παντελειό, καθώς και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού «Νησί για όλους» εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.