Πολιτική

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ι.Ν κ. Γιάννη Τρεπεκλή στην Κεφαλονιά

193views

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ι.Ν κ. Γιάννη Τρεπεκλή στην Κεφαλονιά

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ι.Ν κ Γιάννης Τρεπεκλής, είχε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της ΠΕ Κεφαλονιάς, τους Δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης, καθώς και με τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με τον πρόεδρο Ξενοδόχων κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο και την Γραμματέα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων κ Ελένη Λουκέρη.

Επίσης δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Συλλόγου ΑΙΝΟΣ Νέας Υόρκης κ. Βασίλη Κοκκόση και πλήθος πολιτών οι οποίοι επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.

Στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκαν μαζί με τον κ Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή, οι κυρίες Ελένη Παπαναστασάτου Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, κ. Σμαράγδα Σαρδελή, Έπαρχος Ιθάκης, οι κύριοι Σάββας Κουλουρης Αντιπεριφερειάρχης  Οικονομικών, Γεώργιος Μάμαλος Αντιπεριφερειάρχης Έργων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Νεκτάριος Αραβαντινός, ο οποίος θα αναλάβει την Προεδρία της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Ιονίων Νήσων, και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, συνεπικουρούμενος από τα στελέχη της Π.Ε Κεφαλληνίας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.