Κοινωνία

Εξιχνιάστηκαν εννέα υποθέσεις κλοπών στην Κεφαλονιά

151views

Εξιχνιάστηκαν εννέα υποθέσεις κλοπών στην Κεφαλονιά

 Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος αλλοδαπού

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών εκ των οποίων μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην Κεφαλονιά.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε, ο δράστης το χρονικό διάστημα από 28-09-2023 έως και 02-12-2023, παραβίασε έξι καταστήματα και μία οικία, σε διάφορες περιοχές του νησιού, αφαιρώντας συνολικά -1.880- ευρώ, κοσμήματα (φο μπιζού) αξίας -100- ευρώ, -5- λίρες Αγγλίας, -20- δολάρια Αμερικής και είδη ρουχισμού, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμα κατάστημα.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του σε μία ακόμη περίπτωση κλοπής σε κατάστημα στην Κεφαλονιά, την 12-07-2021, όπου είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό των -9.800- ευρώ.

Σημειώνεται, ότι ο 42χρονος είχε συλληφθεί την 05.12.2023, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο (σχετ. το από 06.12.2023 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.