Πολιτική

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” η αγροτική Οδοποιία Δήμου Σάμης

229views

Μετά από επίπονη και επιτυχή προετοιμασία από το Δήμο μας, εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης το έργο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Σάμης» ύψους 3.354.200,00 ευρώ.

Η ένταξη αφορά βελτίωση αγροτικών δρόμων (ασφαλτόστρωση) 17 χιλιομέτρων σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς σε επίπεδο υπουργείων αλλά και τοπικό, ο Δήμος παρά τα αντικειμενικά προβλήματα στελέχωσης του, προσπαθεί και διεκδικεί έργα προς όφελος των δημοτών και των παραγωγικών τάξεων του τόπου μας.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, έχει ήδη εγκριθεί και η πρόταση μας με τίτλο «Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Μονάδων και αύλειων χώρων Δήμου Σάμης».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.