Κοινωνία

Εκδήλωση  για τον Εορτασμό της «Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821»

212views

 

Εκδήλωση  για τον Εορτασμό της «Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821»

 

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (24.03.2022), μέσω συστήματος τηλεδιασκέψεων, διαδικτυακή εκδήλωση για τον Εορτασμό της «Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου του 1821».

 

Ομιλητής ήταν ο Υποστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Κ. Κουρκουμέλης, Διδάκτωρ Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι Επτανήσιοι στην Επανάσταση του 1821» . Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, Αξιωματικοί και προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

Επιπλέον κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ.  Αρχηγού της Ελληνικής  Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.