Κοινωνία

Ειδικές εκπτωτικές κάρτες με έκπτωση 10% σε τρίτεκνες οικογένειες της Π.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης

142views

Ενημερώνουμε τις τριτεκνες οικογένειες της Π.Ε (νόμου) Κεφαλληνίας και Ιθάκης και όμορων περιοχών, ότι ο σύλλογος μας παρέλαβε και θα διανείμει τις ειδικές εκπτωτικες κάρτες με έκπτωση 10% στα μέλη του.

Αυτή την εβδομάδα η διανομή θα γινει Πέμπτη και Παρασκευή Σιτεμπόρων (έναντι του διακρουση) και ώρες 19:30-20:30. Τηλέφωνα επικοινωνίας (μόνο απογευματινές ώρες) 6947823014 και 6948305066.
Τις ώρες της διανομής, παράλληλα θα γίνονται Θεωρήσεις Κάρτας Τρίτεκνου για το 2022, καθώς και εγγραφες νέων μελών στο Σύλλογο.
Για να παραλάβετε τις ειδικές εκπτωτικες κάρτες για τα σούπερ μάρκετ κρητικός χρειάζεται να έχετε μαζί σας: θεωρημένες τις κάρτες τριτεκνου για το 2022, να κρατάτε το κινητό σας για την ενεργοποίηση της κάρτας κρητικού και να γνωρίζετε απαραίτητα το email σας
Ο σύλλογος τριτεκνων συνεχίζει δυνατά να προσπαθεί για την εξυπηρέτηση των μελών της.
Με εκτίμηση το Δ.Σ
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.