ΚοινωνίαΠολιτική

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο από το νέο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς Μιλτιάδη Καραγεωργιάδη

91views

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς κ. Μιλτιάδης Καραγεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον αποχωρούντα Διοικητή κ. Χρήστο Ζουναλή.

Ο Δήμαρχος αφότου ευχαρίστησε τον Πύραρχο κ. Χρήστο Ζουναλή για την αγαστή συνεργασία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τον νέο Διοικητή, Πύραρχο κ. Μιλτιάδη Καραγεωργιάδη και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος με το ανθρώπινο δυναμικό και τα μέσα που διαθέτει θα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Διονύσιος Κωνσταντάτος, καθώς και τα μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Σπύρος Κακούρης και κ. Θεόδωρος Ζαμπαύτης.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.