Πολιτική

Δυο συμβάσεις με τους αντίστοιχους αναδόχους για δυο πολύ σημαντικά έργα ύδρευσης υπογράφηκαν χθες από το Δήμαρχο Ληξουρίου

273views

Δυο συμβάσεις με τους αντίστοιχους αναδόχους για δυο πολύ σημαντικά έργα ύδρευσης υπογράφηκαν χθες από το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη.

Συγκεκριμένα , η πρώτη αφορά στο έργο της επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην παραλία των Πετανών της Κοινότητας Αγίας Θέκλης και δεύτερη στην προμήθεια της μονάδας αφαλάτωσης (compact) για την Κοινότητα Κουβαλάτων.
Τα δυο αυτά έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα , θα δώσουν λύση σε χρόνια προβλήματα των συγκεκριμένων περιοχών που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις.
Ταυτόχρονα ετοιμάζεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια της δεξαμενής για το Μασπάλι που θα βγει προσεχώς.
Όλα τα παραπάνω έργα έχουν χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 200.000 € περίπου από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μετά από σχετικό αίτημά μας.
Συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια για υλοποίηση έργων υποδομής για το Δήμο μας.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.