Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης Δήμου Σάμης

274views

Ο Δήμος Σάμης σας υπενθυμίζει ότι λειτουργούν προς το παρόν δύο τμήματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και συγκεκριμένα Φιλαρμονική και Παιδική Χορωδία. Τα μαθήματα, που ήδη γίνονται, προσφέρονται δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Περάσαμε έναν ακόμη δύσκολο χειμώνα λόγω της πανδημίας του Covid 19. Ωστόσο, καθώς σιγά σιγά τα μέτρα χαλαρώνουν, είναι σημαντικό να στηριχθούν οι δομές αυτές που επιτελούν έργο και δίνουν δημιουργική έξοδο στα νέα παιδιά, με όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές.

Η Φιλαρμονική που ήδη λειτουργεί 22 χρόνια απευθύνεται σε παιδιά από Γ’ Δημοτικού και πάνω καθώς επίσης και σε ενήλικες.

Διδάσκονται: Φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, γαλλικό κόρνο, τζένις, αλτικόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, τούμπα, τύμπανο, ντραμς. Τα μαθήματα θεωρίας – σολφέζ γίνονται σε ολιγομελή τμήματα και το μάθημα με το όργανο είναι ατομικό.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ – ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στα τηλ: 6974093913 ή 26740 – 23318.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.